Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Γυναίκα, μόνη, ψάχνει στο Internet...


Νέες γυναίκες, μόνες, ψάχνουν και -το κυριότερο- βρίσκουν! Ο λόγος για τις εγγεγραμμένες στην ιστοσελίδα www.adoptunmec.com, οι οποίες μπορούν να επιλέγουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα αντρικής προσφοράς. Η εν λόγω ιστοσελίδα απευθύνεται κυρίως σε μοναχικές Γαλλίδες που δεν διστάζουν να μπουν στο ρόλο της κατακτήτριας. Να γίνουν δηλαδή εκείνες οι κυνηγοί και να επιλέξουν με προσοχή το θήραμά τους.

Πώς ακριβώς λειτουργεί η ιστοσελίδα; Από τη στιγμή που μια γυναίκα γίνει μέλος έχει πρόσβαση στο προφίλ χιλιάδων αντρών. Μπορεί να διαβάσει τα πάντα σχετικά με την καταγωγή, τη μόρφωση, τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειές τους, όπως επίσης να δει και φωτογραφίες τους. Οι προσφερόμενοι άντρες είναι χωρισμένοι σε κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία, τη θρησκεία, το ύψος, το χρώμα των ματιών και των μαλλιών τους. Ετσι η ανεύρεση του ιδανικού αρσενικού γίνεται παιχνιδάκι!

Αφού η κυνηγός κάνει τις επιλογές της, δεν έχει παρά να προσθέσει τα «αντικείμενα του πόθου της» στο καλάθι των αγορών της και να οδηγηθεί με αυτό στην έξοδο, χωρίς να περάσει καν από το ταμείο, αφού τα «προϊόντα» διατίθενται εντελώς δωρεάν! Κατά την αποχώρησή της από το «κατάστημα αντρών», η ενδιαφερόμενη στέλνει σχετικά μηνύματα προς τους «φιναλίστ» και κατόπιν έρχεται σε άμεση επικοινωνία μαζί τους για να επιλέξει τον καλύτερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ένας άντρας απορριφθεί συνολικά πέντε φορές από τις γυναίκες-μέλη, διαγράφεται για πάντα από την ιστοσελίδα.

Στη Γαλλία συνολικά 2,5 εκατομμύρια κάτοικοι είναι εγγεγραμμένοι σε ιστοσελίδες γνωριμιών. Το πιο δημοφιλές site είναι το Meetic, ενώ μεγάλη απήχηση έχει και το BeautifulPeople (το οποίο όμως παρέχει πρόσβαση μόνο σε ωραίους), αλλά και το Gleeden (απευθύνεται σε παντρεμένους που έχουν ανάγκη για ένα μικρό παραστράτημα). Η διαφορά του AdoptUnMec είναι ότι παρέχει στις γυναίκες το προνόμιο της επιλογής και τις κάνει να αισθάνονται κατακτήτριες και όχι κατακτημένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: