Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Ιστορίες ενός ναυαγού στην πόλη:μέρος δεύτερο..........

Μέσιασε κ ο Αύγουστος κ η Αθήνα δε λέει ν' αδειάσει...Δε βαριέσαι σκέφτομαι...Δεν έχει λεφτά ο κόσμος....Κ πως να χει όταν τα ξενοδοχεία ενώ είναι άδεια συνεχίζουν να χρεώνουν  60-80 ευρώ το δωμάτιο...
Α,ρε Ελληνάρα με τη νοοτροπία σου!!!!
Μια χαρά είναι κ τα μπάνια στην Αθήνα,κ 'μεις που πήγαμε διακοπές τί καταλάβαμε;Γίνανε τα νεύρα μας τσατάλια με τους  "γύφτους"...
Δεν έχω τίποτα με τους αθίγγανους,αλλά δε βρίσκω τώρα άλλη λέξη...πώς να τους αποκαλέσω "ζώα";θίγω τα καημένα τα ζωντανά..!!!!
"καραγκιόζηδες";αμαρτία για τον αείμνηστο τον Σπαθάρη....!!
Τέλος πάντων....Η αλήθεια πάντως είναι πως το μπανάκι στη θάλασσα προσφέρεται για να συλλογιστείς,να παρατηρήσεις τον κόσμο γύρω σου.....
Μα το θεό,ποτέ μου δεν κατάλαβα τα σούργελα γύρω μου,,,μα είναι δυνατόν να βάφεσαι κ να φοράς το 10ποντο για να πας στην παραλία;;;;Εδώ το 'χα να ρωτήσω γιατί το κάνουν..
Κάπου εδώ με σταματά ο σύντροφος μου,για να μου εξηγήσει πως αυτό τους πουλά η tv κ τα περιοδικά,αυτό κάνουν....!!!!Τί μούφα θεέ μου...
Χμ,τα περιοδικά.....Ξεφυλλίζω γνωστό μηνιαίο περιοδικό....
Γιατί φωτογραφίζονται όλα τα μπάζα;;;;
Γιατί οι βίζιτες γίνονται εξώφυλλο;;;;;
Θέλεις να μου απαντήσεις εσύ καλέ μου φίλε(που τυγχάνει να είσαι κ αρχισυντάκτης στο συγκεκριμένο περιοδικό),τί πρέπει να σκεφτώ βλέποντας το μελαχρινό τσόκαρο που ποζάρει όλο καμάρι στις σελίδες του περιοδικού κ διαβάζοντας τον τίτλο <<Η NEXT SUPER PORN STAR>> κ συνεχίζοντας λίγο παρακάτω <<...ήρθε να ξετρυπώσει την Ντούβλη,ψάξτε στις διπλανές ξαπλώστρες κ κάπου θα την αναγνωρίσετε>>......;;;;;;;;;;;;
Μάλιστα....Είμαι έξαλλη........
Πόσα μπάζα χωράνε σ'ενα περιοδικό άραγε;


bennys

Facebook Φλέρτ 10 σημάδια ότι έπεσες σε μούφα!


Δυστυχώς η ευτυχώς, πολλές σχέσεις πλέον δημιουργούνται μέσω facebook και chat. Αγόρι γνωρίζει κορίτσι μέσω Internet και ό,τι ήθελε προκύψει.
Πότε όμως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά αν την συναντήσεις face to face, και πότε πρέπει να την κάνεις block και ignore πριν να είναι πολύ αργά;
Μην αγχώνεσαι. Στην παρακάτω λίστα, θα δεις τα 10 σημάδια που επιβεβαιώνουν ότι θα πρέπει να σταματήσεις να της στέλνεις μηνύματα και να της κάνεις poke.
Σταμάτα, λοιπόν, να ασχολείσαι αν:
1. Έχει 800 φίλους, μεταξύ των οποίων οι 700 είναι άντρες. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος από αυτούς με τον οποίο φλερτάρει;
2. Σου κάνει καθημερινά poke, σου στέλνει γλυκούλικα μηνύματα χωρίς καν να σε ξέρει και γενικά καθημερινά ασχολείται με σένα. Αν κάνει έτσι χωρίς καν να σε έχει δει ποτέ, φαντάσου πόσο πιεστική θα είναι στην πραγματικότητα…
3. Δεν έχει καμία ολόσωμη φωτογραφία της. Αντιθέτως όλες οι πόζες που έχει στις φωτογραφίες της είναι στιλιζαρισμένες και επιτιδευμένες. Για να το πιέζει τόσο και να μην είναι καθόλου φυσική, δεν θα κρύβει κάτι όπως π.χ. μια γιγαντιαία περιφέρεια;
4. Μιλώντας για φωτογραφίες, μην είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αν δεις στο album της μια σέξι, περιπετειώδης γυναίκα που βγαίνει και κάνει τρέλες, αυτό απαραίτητα είναι και η αλήθεια. Μπορεί αν τη δεις live να συναντήσεις μια ξενέρωτη και μουντρούχα, που απλά βγήκε και πέρασε καλά δύο φορές στη ζωή της και δημοσιεύσε αυτές τις φωτό στο προφίλ της.
5. Αν ανοίξεις μια φώτο της θα δεις δεκάδες σχόλια του στυλ «Ουάου, τι θεά!», «Πολύ σέξι είσαι με αυτό το μαγιό» ή «Χμμμ! Hot!Hot!Hot». Έλεος! Πόσο μπορεί να πεθαίνει για την προσοχή μία γυναίκα που δεν κάνει delete σχόλια αγνώστων, απλά και μόνο επειδή τρέφουν την ανασφάλεια της; Ή απλά, πόσο ψωνάρα μπορεί να είναι; Διάλεξε και πάρε.
6. Σου απαντάει μετά από δύο μέρες στα μηνύματα και όταν μιλάτε στο chat αργεί να σου στείλει απάντηση. Σόρι, που θα στο πω, αλλά πιθανότατα δεν είσαι το μοναδικό online φλερτ της. Ταυτόχρονα μιλάει με άλλους τρεις και για να αργεί να σου γράψει, πάει να πει ότι δεν είσαι και η πρώτη επιλογή της.
7. Μιλάει υπερβολικά για τον εαυτό της και για κάποιο λόγο ότι κι αν σου λέει παραείναι καλό για να είναι αληθινό. Ξέρεις τι δεν είναι αληθινό ε; Το ψέμα. Ω ναι, αυτό δεν είναι κακό γνώρισμα μόνο των αντρών.
8. Το status της περιλαμβάνει φράσεις ακαταλαβίστικες για τον υπόλοιπο κόσμο και το ανανεώνει δις κάθε μέρα με φιλοσοφικές απορίες και λέξεις που μόνο εκείνη καταλαβαίνει. Που να μπλέκεις τώρα με μια τζαζεμένη…
9. Δεν έχει το έτος γέννησης της στη σελίδα της. Οι μόνοι δύο λόγοι για να αποκρύψεις κάτι τέτοιο είναι οι εξής: 1) Είσαι ανήλικη και γουστάρεις μεγαλύτερους 2) Είσαι 35αρα και θες να ρίξεις 20άρηδες. Σε ποιά λες να έχεις πέσεις εσύ; Α, και μην στηρίζεσαι στις 2-3 photos που έχει. Μπορεί άνετα να είναι πέντε ετών…
10. Ο τελευταίος λόγος για να σταματήσεις (μια και καλή) το online flirting είναι και ο πιο σημαντικός. Γιατί να το ρισκάρεις με μια -κυριολεκτικά- άγνωστη;

Κυστίτιδα: Μια πολύ γυναικεία υπόθεση

Πόνος, «τσούξιμο», συχνουρία. Τα συμπτώματα της κυστίτιδας σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να γίνουν αφόρητα. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που αυτή η μόλυνση έχει την... τιμητική της.
Η κυστίτιδα είναι η μόλυνση της ουροδόχου κύστεως από κάποιο μικρόβιο (συνήθως είναι το κολοβακτηρίδιο), αλλά στην καθομιλουμένη χρησιμοποιείται ως όρος για να περιγράψει κάθε είδους ερεθισμούς και λοιμώξεις στο κατώτερο ουροποιητικό σύστημα.
Όπως εξηγεί ο ουρολόγος Δημήτρης Μπορούσας, επιμελητής στην Oυρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Oυρολογίας, η κυστίτιδα είναι πολύ συνηθισμένη στις γυναίκες, επειδή η ουρήθρα τους έχει πολύ μικρό μήκος, οπότε είναι εύκολο να μεταφερθούν μικρόβια από τον κόλπο στην κύστη.
Αυτό είναι πολύ πιο πιθανό να συμβεί τους καλοκαιρινούς μήνες, επειδή αυτή την εποχή του χρόνου αυξάνονται οι παράγοντες κινδύνου για την εκδήλωσή της. Η πολύωρη παραμονή στην παραλία ενισχύει ποικιλοτρόπως την πιθανότητα κυστίτιδας επειδή:
* Η ζέστη επηρεάζει το pH του κόλπου.
* Η αυξημένη εφίδρωση έχει ως συνέπεια να μειώνεται η παραγωγή των ούρων. Όταν όμως τα ούρα είναι πυκνά, αυξάνεται η συγκέντρωση του κολοβακτηριδίου, το οποίο εκ φύσεως υπάρχει στο σώμα.
* Το μπάνιο σε πιθανώς βρόμικη θάλασσα μπορεί να προκαλέσει μόλυνση.
* Τα γεννητικά όργανα είναι ελλιπώς καλυμμένα (εάν όχι εντελώς ακάλυπτα) από τα μικροσκοπικά μαγιό και εσώρουχα.
* Συνηθίζουμε να μένουμε με το βρεγμένο και κρύο μαγιό μετά το μπάνιο.
Ένας άλλος καλοκαιρινός, ως επί το πλείστον, προδιαθεσικός παράγοντας είναι η αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα που παρατηρείται στις διακοπές. Αυτή από μόνη της έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη κατηγορία κυστίτιδας, η οποία αποκαλείται «κυστίτιδα του μήνα του μέλιτος» και οφείλεται στις αλλεπάλληλες ερωτικές επαφές – συχνά (και) με ελλιπή τήρηση των κανόνων υγιεινής.
Όλα τα παραπάνω, όμως, δεν σημαίνουν πως πρέπει να βάλουμε φρένο στις καλοκαιρινές δραστηριότητές μας. O κ. Μπορούσας απλώς συνιστά να παίρνουμε κάποιες προφυλάξεις:
* Είναι σημαντικό να πίνετε αρκετό νερό, ώστε να «ξεπλένεται» καλά η ουροδόχος κύστη. Καλά ενυδατωμένη είναι μια γυναίκα εάν τα ούρα της είναι διαυγή έως άσπρα (όσο πιο σκούρο το χρώμα τους τόσο ανεπαρκέστερη η πρόσληψη υγρών).
* Κατά την ούρηση, να βεβαιώνεστε ότι έχει αδειάσει εντελώς η κύστη.
* Μην μένετε με το βρεγμένο μαγιό, ιδίως εάν είστε επιρρεπείς στις κυστίτιδες – και βεβαίως μην περιμένετε ότι, βάζοντας από πάνω το παρεό ή το σορτσάκι– θα στεγνώσει το μαγιό.
* Να ουρείτε αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή. Με τον τρόπο αυτό αποβάλλονται τα περισσότερα βακτηρίδια από την ουρήθρα.
* Αν πονάτε ή τραυματίζεστε κατά τη σεξουαλική επαφή, να χρησιμοποιείτε μια λιπαντική κρέμα.
* Να προσπαθείτε να ουρείτε τουλάχιστον μία φορά κάθε τέσσερις ώρες, ώστε να μη «λιμνάζουν» τα ούρα και τα μικρόβιά τους.
* Μην προσπαθείτε να αναστείλετε την ανάγκη για ούρηση, επειδή θέλετε να κάνετε κάτι άλλο πρώτα.
* Να αποφεύγετε τη χρήση σπρέι αποσμητικών ή προϊόντων γυναικείας περιποίησης στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να ερεθίσουν την ουρήθρα και την ουροδόχο κύστη.
* Να σκουπίζεστε πάντοτε από εμπρός προς τα πίσω, για να μη μεταφέρετε μικρόβια από τον πρωκτό.
* Να πλένετε καθημερινά το δέρμα γύρω από τον κόλπο και τον πρωκτό χωρίς να το τρίβετε και χωρίς να χρησιμοποιείτε σκληρό σαπούνι. Το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τις περιοχές αυτές μπορεί να ερεθιστεί.
* Ως πρόληψη, μπορεί να είναι χρήσιμο να πίνετε καθημερινά ένα ποτήρι χυμό μούρων ή να παίρνετε τις αντίστοιχες κάψουλες. Θεωρείται ότι ο χυμός μούρων δρα εμποδίζοντας τα βακτηρίδια να «κολλήσουν» στα τοιχώματα της ουροδόχου κύστης.