Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ μας, ο Wilhelm Reich, η ΟΡΓΟΝΗ, ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ, η ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ και το ΛΟΥΡΙ της ΜΑΝΑΣ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ξεκινάμε λοιπον !
Τι μηχανιστικη σεξουαλικη ζωη και κουραφεξαλα, θα λετε ! Ισως, αν για λιγο σκεφτειτε ομως, θα δειτε οτι κατι δεν παει καλα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας. Θα ασχοληθω περισσοτερο με τους νεους μεχρι και γυρω απο τα 30, μια και ειναι η πλειοψηφια στο facebook. Ειναι γνωστο το πως ξεκινουν την σεξουαλικη τους ζωη τα σημερινα παιδια, και απο μικρη ηλικια 13 -16 χρονων. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα τα εξης :



 Ο οργανισμος χανει πολυτιμη ενεργεια και συστατικα που χρειαζεται για το ΚΤΙΣΙΜΟ του ΜΕΧΡΙ ΤΑ 18 χρονια. Αρα δεν θα πρεπει να κανει ερωτα πριν τα 18. Θα μου πειτε αντε παρατα μας βρε μ….α. Και ομως αυτο φαινεται απο λαους (Αλβανους, Τουρκους) και συγκριμενες ομαδες οπως οι Γυφτοι η Ρωμα η οπως αλλοιως λεγονται. Παρατηρωντας τα στατιστικα του Νοσοκομειου Παιδων πριν το 1990, δηλαδη πριν εμφανιστουν οι Αλβανοι, βλεπουμε πως Περιπου Εννεα στα Δεκα παιδακια που νοσηλευονταν εκει ηταν Γυφτακια.Και ερχομαστε στο τωρα, η αναλογια ειναι ιδια, τα εννεα στα δεκα παιδακια ειναι Αλβανακια και Γυφτακια. Φυσικα το ποσοστο των Ελλημων αυξανει συνεχως. Γιατι ??? το προαναφεραμε, ειδικα αυτοι οι λαοι και ομαδες ξεκινανε την σεξουαλικη ζωη τους στα 8 – 9 και πανω. Λετε οι αρχαιοι Σπαρτιατες να ηταν βλακες που ξεπατωναν στις ασκησεις αγορια κοριτσια μεχρι τα δεκαοκτω, ωστε να μην πηγαινει ο νους τους στο σεξ !!! Κατι θα ξερανε και αυτοι. Οι 300 θα ειχαν υπαρξει αλλοιως ? δεν νομιζω.
wr001[5]
2ον. Εν τω μεταξυ δεν εχει καλοσχηματιστει, ο συναισθηματικος κοσμος αυτων των παιδιων (και οχι μονον), και το φλερτ ειναι ουσιαστικα ανυρπακτο. Τοτε ακριβως αρχιζει η ΘΩΡΑΚΙΣΗ κατα τον Ραιχ. Τι ειναι αυτο ? Ο καθε ανθρωπος ειναι μια ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μοναδα μεσα σε μια φουσκα, το δερμα του! Οι ροες των ενεργειων της ζωης ειναι απολυτα συγκεκριμενες. Αυτα ειναι πασιγνωστα απο τον βελονισμο, που ειναι η ΑρχαιοΕλληνικη ΔΑΚΤΥΛΟΠΙΕΣΗ. Δειτε αναγλυφα των Ασκληπειων και θα καταλαβετε, και σταματειστε να παιζετε με τα applications του Facebook γιατι το μυαλο σας θα γινει γιαουρτι !
***** Οταν κανουν ερωτα δυο ανθρωποι θα επρεπε κανονικα να ΕΝΩΘΟΥΝ τα δυο βιοενεργειακα πεδια σε ΕΝΑ (ΔΙΠΟΛΟ).
Τοτε βιωνουν την απολυτη “ΕΚΣΤΑΣΗ”,
το λεω απαλα ! Αλλοιως σε ολες τις αλλες περιπτωσεις τα δυο αυτα ατομα, απλως ΑΥΝΑΝΙΖΟΝΤΑΙ μεσω του αλλου ατομου !!!!! Αυτη ειναι η τραγικη αληθεια. Για την ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ αλλη φορα.
3ον. Εφοσον συμβαινουν τα προαναφερθεντα οι γυναικες σε ΜΕΓΑΛΟ ποσοστο ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ουτε μερικο οργασμο, τραγικο. Οσο για τους άντρες εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οργασμο, αλλα “ΜΗΧΑΝΙΚΟ”! Φυσικα οι περισσοτεροι δεν το αντιλαμβανονται ποτε στην ζωη τους και νομιζουν οτι ικανοποιουν τις γυναικες τους ! Εδω περισσευει ο εγωισμος !
4ον. Ετσι λοιπον πρωτα οι γυναικες χρονικα και λιγο μετα οι ανδρες παθαινουν θωρακιση. Τι ειναι αυτο και πως αναγνωριζεται ? Οι ενεργειες της ζωης σε ωρισμενα οργανα κατα περιπτωση παυουν να ρεουν φυσιολογικα και χανονται σε τεραστιο ποσοστο. Αυτο ειναι η αρχη του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και των διαφορων ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΩΝ που θα εκδηλωθουν με μαθηματικη ακριβεια αργοτερα. Οταν η ενεργεια του κυταρου το Transmembrane potential (TMP) μειωθει κατω απο 15mv (θυμαστε την απωλεια ενεργειας που αναφεραμε πριν?) αρχιζει να σας τρωει ο καρκινος. Δηλαδη ο Cryptosides Primordiales, ο κρυπτοιος του καρκινου, ο οποιος αντεχει στους +400 βαθμους Κελσιου, (οποτε ξεχαστε την αποστειρωση) και -260 βαθμους Κελσιου. Θα δυσκολευτειτε πολυ να τον βρειτε στην ιατρικη βιβλιογραφια.
5ον. ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ.
Εαν θελετε να καταλαβετε αν η συντροφος σας εχει θωρακιση, (υποθετικα εσεις δεν εχετε) καντε το εξης : Αφου αφησετε πρωτα τους εγωισμους και τις μαγκιες, σε σταθερη θερμοκρασια περιβαλλοντος αισθανθειτε αν καποιο η περισσοτερα οργανα της συντροφου σας εχει πιο χαμηλη θερμοκρασια και αν ναι, τοτε προσπαθειστε να καταλαβετε αν τα οργανα αυτα εχουν καποια μονιμη ενταση, ειναι “ΣΦΙΧΤΑ” δηλαδη, ως προς το υπολοιπο σωμα. Τοτε καλο θα ητανε να τα “ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ” για αρκετο χρονο με στοργη και αγαπη. Τα αποτελεσματα θα σας αρεσουν πολυ, και θα ανταμειφθειτε γενναια για τον “ΚΟΠΟ” σας !!!
6ον.Οι γυναικες ετσι σε λιγο καταλαβαινουν οτι αυτο που τοσο πολυ επιθυμουσαν να ζησουν, ειναι ενα ΤΙΠΟΤΑ. Εκτος απο λιγες τυχερες που τις βοηθαει ειτε η ανατομια τους, ειτε ο καλος στοργικος και υπομονετικος συντροφος, οι υπολοιπες αρχιζουν να ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ και να χρησιμοποιουν το “ΑΓΚΙΣΤΡΙ” που εχουν, με πραγματικα εξυπνο τροπο, για να συμβιβαστουν και να επιβιωσουν σε μια ανδροκρατουμενη κοινωνια, χωρις πραγματικα να νοιωθουν. Συνηθως απο τα 35 τους κατα μεσο ορο, εχουν τις πρωτες ψυχικες διαταραχες και παει λεγοντας. Αληθεια εχετε προσεξει τα τελευταια χρονια περισσοτερο στις πολεις φυσικα, τις πολλες ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΕΣ ??? Αν εχετε καποιες γνωσεις ψυχολογιας προσεξτε τα προσωπα τους, περα απο τα χαμογελα. Θα εκπλαγειτε με το τι θα δειτε απο κατω!
1
7ον.ΟΔΗΓΙΕΣ προς ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Εσεις κυριες μου σταματειστε επιτελους να βλεπετε τους άντρες σαν μεγαλα μωρα. Εχουμε και εμεις ψυχη παντρεμενοι η οχι. Πλησιαστε τους τελειως ντομπρα, χωρις τα γνωστα κολπακια και τις κοροιδιες. Αφου συνελθουν απο την καταπληξη και βεβαιωθουν μετα απο διαστημα για την ειλικρεινια σας, θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα. Θα νομιζετε οτι ονειρευεστε !!! Δεν χτιζεται τιποτα πανω στο ψεμα. Επειδη ειμαστε αφελεις δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινουμε εστω και αργα. Προσπαθηστε να χτισετε ενα ΔΙΠΟΛΟ! Το τι απιστευτες “ΕΝΤΑΣΕΙΣ” θα σας δωσει το γεγονος αυτο στο κρεββατι, και την εξωπραγματικη τρυφεροτητα που θα βιωνεται και οι ΔΥΟ σας ΟΛΟ το εικοσιτετραωρο δεν περιγραφονται! Φυσικα μιλαμε για φυσιολογικους και υγιεις ανθρωπους. ΦΥΣΙΚΑ !!!
8ον. Οσο για τους άντρες μεσα απο τον εμφυτο ΕΓΩΙΣΜΟ τους, που τους περναει η Τελετουργικη, Πατριαρχικη και Στρατοκρατικη κοινωνια μας, χανουν κυριολεκτικα τον μπουσουλα σε αυτο το θεμα. Οι περισσοτεροι για αυτον τον λογο, δεν μπορουν να αντιληφθουν αν η συντροφος τους ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ η ειναι ΑΛΗΘΗΝΗ!!!!! Και νομιζουν οτι ειναι οι και οι ΠΡΩΤΟΙ ! Δεν διανοουνται οτι τα πραγματα ειναι αλλοιως ! Εδω ειναι που η μαγκια περισσευει ! Ετσι βλεπουν τις συντροφους τους για κρεας και με τα χρονια, οταν βλεπουν οτι το κυνηγι του Φρεσκου κρεατος, γινεται επιπονο, κουραστικο και ακριβο, το ριχνουν στις ΑΝΤΡΟΠΑΡΕΕΣ, οπου μπορουν να επαιρονται για τα μεχρι τωρα κυνηγια τους αναμεσα σε δυο ουισκυ ! Δηλαδη το σκηνικο της τρελλας και του ταχυτατα προελαυνοντος καρκινου.
9ον. Δυστυχως για τις γυναικες δεν ισχυει η παροιμια το “ας ειναι καλα το ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ και απο … καλογερους … ” γιατι το “μοναστηρι” χαλαει απο πολυ νωρις. Τα ΙΝΟΜΥΩΜΑΤΑ πλεον αρχιζουν στις γυναικες απο 18 – 25 χρονων και σε λιγα χρονια τους κανουν κολαση την ζωη τους. Ολα αυτα απο τις ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΚΕΣ επιλογες ερωτικων συντροφων και ΜΟΝΟ ! Οσο και αν αυτο σας φαινεται τρελο. Σε ενα τοσο μικρο αρθρο δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επεκταθουμε.
10ον. Οι άντρες εξαιρουνται ? ΟΧΙ. Ηδη απο τα 25 εχουν σταδιακα προβληματα με τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ, αλλα λογω της γενικης αγνοιας και του συνηθως υπερμετρου εγωισμου δεν το αντιλαμβανονται και προσπαθουν να το κρυψουν απο τις συντροφους τους, οταν επιτελους αρχισουν να το καταλαβαινουν. Απο τα 40 και επειτα, εεε το ριχνουν στις ανδροπαρεες και τα ποτα επιδεινωνοντας το προβλημα, και αργοτερα μετα με την μεγαλη διογκωση και τα σκουπιδια της συμβατικης διατροφης, ερχεται ο καρκινος. Αιτιες, οι ΙΔΙΕΣ με τις γυναικες. Δηλαδη οι ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΚΑΚΕΣ επιλογες ερωτικων συντροφων και ΜΟΝΟ ! Αφηστε τις ενεργειες, εκει ειναι απιστευτα δραματικα τα πραγματα, αλλα ειπα οτι δεν θα επεκταθω σε αυτο που οι πολλοι ονομαζουν ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ. Πως φαινεται οτι δεν εχουν διαβασει Αριστοτελη !!!
Φυσικα δεν ισχυει η αποψη οτι η φυση εκδικειται η αδικει, γιατι η φυση ειναι ουδετερη. Το προβλημαειναι ο υπερτατος εγωισμος που μας κραταει δεσμιους στην απολυτη και μονιμη αγνοια.

Αναδημοσίευση απο © Ιων Μάγγο

Οδηγίες προς ναυτιλομένους άντρες..

Δεν ξέρεις τι δώρο να της κάνεις?Είναι πολύ απλό...ένα σετ εσώρουχα ικανοποιεί την κάθε γυναίκα που θέλει να είναι ΄σεξι στα μάτια σου....αλλά κ εσένα που θα κάνεις το γνωστό οφθαλμόλουτρο... Αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε πρόθεση να της αγοράσετε ένα σετάκι εσωρούχων, καλό θα ήταν να ξέρετε όλα τα διαφορετικά είδη που υπάρχουν για μελλοντική χρήση και συμμόρφωση στις επιταγές του… σέξι.

Πρώτο μάθημα: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τους δύο... στρογγυλούς θεούς.

Kλασσικό



Το πιο απλό και all time classic εσώρουχο. Καμία πρωτοτυπία στο σχεδιασμό, είναι ότι φαντάζεται κανείς ακούγοντας τη λέξη «βρακί». Βέβαια, αν ψάξεις υπάρχουν και κάποια που έχουν δαντέλα ή ενδιαφέρον χρώμα και το κάνουν να φαίνεται λιγότερο κοινότυπο και ξενέρωτο όσο νομίζεις…

Brazilian


Ίσως ότι πιο σέξι μπορεί να φορέσει μια γυναίκα… από κάτω. Δείχνει ότι θέλουμε να δούμε, αλλά παράλληλα μας κρύβει το καλύτερο. Κολακεύει ιδιαίτερα τις γεματούλες, με πιο… πεταχτά προσόντα.
Πάρτο: Αν είναι ζουμερή και θα ήθελες να τη θαυμάσεις μέσα σε ένα εσώρουχο που να σου θυμίζει Βραζιλιάνες ηλιοκαμένες στην παραλία του Ρίο.
Μην το πάρεις: Αν είναι πολύ αδύνατη με προσόντα φλατ. Όχι ότι θα δείχνει χάλια, απλά δεν είναι και η ιδανική επιλογή.

G-String


Εγένετο το στρινγκ. Ευχαριστούμε τους εμπνευστές του, υποκλινόμαστε στη γοητεία του.Oi άντρες θέλουν σάρκα και το πίσω μέρος του εσωρούχου συρρικνώνεται για να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις μας. Το φοράνε όλες, ανεξαρτήτως μεγέθους γιατί είναι βολικό και κυρίως επειδή δε διαγράφεται κάτω από τα ρούχα.
Πάρτο: Γιατί θα το θέλει ούτως ή άλλως και δεν είναι και ιδιαίτερα εξεζητημένο.
Μην το πάρεις: Αν η κυτταρίτιδα έχει εξαπλωθεί σε επικίνδυνο βαθμό, γιατί με το string θα βλέπεις μόνο αυτή.

T-string


Το αποκαλούμενο «κορδόνι» δεν αφήνει σχεδόν τίποτα στη φαντασία. Όπως υπονοεί και το όνομα του, απλά για τυπικούς λόγους, στο πίσω μέρος σχηματίζει ένα Τ, για να μην πεις ότι τα έβγαλε όλα στη φόρα. Βέβαια για να αποκτήσει αξία το συγκεκριμένο εσώρουχο, πρέπει εκείνη που το φοράει να έχει τα αψεγάδιαστα προσόντα της Στέισι Κίμπλερ…
Πάρτο: Αν τα έχεις με την Στέισι Κίμπλερ ή κάποια αντάξια της (λέμε τώρα)
Μην το πάρεις: Αν ο κ*λος της δεν αγγίζει το τέλειο.

Σορτσάκι


Μην υποβιβάζεται τη δύναμη που μπορεί να έχει το boyshort. Εμπνευσμένο από τα αντρικά εσώρουχα, είναι μια κολλητή εκδοχή του δικού μας μποξερακίου. Γιατί δηλαδή; Μόνο ο Μπέκαμ θα φοράει τα string της Βικτόρια;
Πάρτο: Ταιριάζει σε πιο μικροσκοπικά οπίσθια που βρίσκονται σε… ανοδική πορεία. Aν έχεις τη χαρά να έχεις πλάι σου μια τέτοια γυναίκα, βρες το ιδανικό σορτσάκι .
Μην το πάρεις: Αν ξέρεις πολύ καλά ότι η δικιά σου δεν βρίσκεται στην παραπάνω κατηγορία.

Κορμάκι


Φυσικά εκτός από τα απλά εσώρουχα, υπάρχουν και τα κορμάκια, δηλαδή δύο σε ένα (σουτιέν κι εσώρουχο) σε ένα άκρως προκλητικό ensemle. Πάνε σε όλες, δεν έχουν σχέση με τα μεγέθη κ.τ.λ. αφού θεωρούνται από μόνα τους διαφορετική κατηγορία. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του one piece που κυριολεκτικά, κολάζουν...