Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

το ξέρετε για τους άντρες......????

1: Οι Άντρες πιο πολύ και από την Αγάπη ψηφίζουν Σεβασμό,
κατά συνέπεια...

2: Όταν "τα παίρνει" με την Αγάπη του  δεν πρόκειται ποτέ να ομολογήσει ότι αυτό συμβαίνει επειδή εκείνη δεν τον σέβεται. Ωστόσο πίσω από τους αναίτιους θυμούς κρύβεται συχνά η αίσθηση της Υποτίμησης.

3: Ποτέ δεν θα ομολογήσει πόσο αγχώνεται για το πόσο καλά τα καταφέρνει στον ρόλο του εραστή και του "κουβαλητή". Και αυτή η ανασφάλεια τον οδηγεί σε ξένες αγκαλιές αν η δική Του απαξιεί να του υπενθυμίσει πόσο καλά τα καταφέρνει. Οι Άντρες που ενθαρρύνονται από την σχέση τους πετυχαίνουν στα επαγγελματικά τους.

4: Ακόμη και αν η γυναίκα του κερδίζει περισσότερα ποτέ δεν θα βγάλει από το μυαλό του ότι αυτός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την οικογενειά του.

5: Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι άντρες έχουν ανάγκη για περισσότερο σεξ. Απλά διότι ο Ανδρικός εγκέφαλος ζητά συχνότερα παιχνιδάκια επειδή έχει τεράστια ανάγκη από επιβεβαίωση. Ο Άντρας θέλει να ξέρει ότι η γοητεία του είναι πέρα και πάνω από κάθε ημερομηνία λήξεως.

6: Ταλέντο στα λόγια δεν έχουν και σιχαίνονται να επαναλαμβάνουν κάθε τρεις και λίγο πόσο σ'αγαπούν . Θέλουν ωστόσο να νοιώθεις σίγουρη για τον ερωτά τους.

7: Δεν θα απαιτήσει από εσένα τις διαστάσεις της τάδε Μοντέλας. Του αρέσεις όπως είσαι. Όμως του αρέσεις ακόμη περισσότερο όταν προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα σου, καθότι το παίρνει προσωπικά και κολακεύεται.

8: Έχουν τον δικό τους τρόπο να είναι Ρομαντικοί. Απλά φοβούνται ότι δεν τα καταφέρνουν σ'αυτά.  Ακόμη και όταν σου ζητήσει να πας μαζί του Γήπεδο είναι ο δικός του τρόπος να σου πει ότι σε θέλει παντού και πάντα κοντά του.

9: Το μάτι του "Παίζει" επειδή έτσι είναι κατασκευασμένο. Είναι αδύνατον να μην κοιτάξει ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ ακόμη και αν είναι ο πιστότερος των συζύγων.

10: Το σέξ για τον Άντρα είναι κάτι πολύ βαθύτερο από μια εκσπερμάτιση. Όταν δεν αισθάνεται επιθυμητός από την Σύντροφό του μπορεί να πέσει σε Μαύρη Κατάθλιψη, διότι Αυτόματα Αναιρείται ως Άντρας, ως Σύζυγος, ως Εραστής και ακόμα και ως Επαγγελματίας και ως πλάσμα της Φύσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: